iDesign лого

Замислете идеален веб сајт

Ние сме тука за промоција на вашата веб страна

Веб дизајн за сите ваши потреби
Дозволете ни ние да се грижиме за дизајн, редизајн, и развој на вашата веб страна и да го најдеме...
Развој на веб страна
Благодарение на долгогодишното искуство, нсшиот тим развива софтвер решенија кои се брзи, точни, оптимизирани и достапни за секого.

Нашите услуги

Дизајн
Софтвер
Маркетинг
SEO
Поддршка
Маркетинг и социјални медиуми
Користење на интернет маркетинг и социјални медиуми имаат потенцијал да го претворат вашето хоби или бизнис во препознатлив бренд....
Оптимизација на пребарувачи
Зошто ви е потребна оптимизација на пребарувачи? iDesign е услужна компанија од областа на веб дизајнот, маркетингот и социјалните...

Процесот

Договарање

Договарање

Побарајте понуда или пак дојдете на кафе. Заедно да разговараме и да одлучите дали ни се совпаѓаат визијата за веб страната која сте ја замислиле и дали сакате да работите со нас.

Креативен концепт

Креативен концепт

Креативниот концепт доаѓа од инспирацијата која ја црпиме од вашата замисла, вашата компанија или пак ваата пасија за одреден работа, спорт, музика, уметност и слично.

Продукција

Продукција

И овој дел иако технички го работиме во консултација со вас за да видите секој чекор од идејата како изгледа. Работиме брзо и ефикасно.

Среќен клиент

Среќен клиент

Нема поголема награда од среќен клиент и тоа е она што ние сакаме да го постигнеме со секој проект.

Еј! Дали сте подготвени да го направите сајтот за кој сонувате?

Сакате веб дизајн, имате веб страна но не сте сигурни дали е ефикасна во промоција на шиот бренд, сакате менаџирање на страна, социјални медиуми, немате квалитетна содржина, и се останато поврзано со промоција на вашиот бизнис, хоби или вештина.