iDesign лого
Веб дизајн за сите ваши потреби Веб дизајн за сите ваши потреби
Дозволете ни ние да се грижиме за дизајн, редизајн, и развој на вашата веб страна и да го најдеме најдоброто решение за вас. Веб дизајн за сите ваши потреби

Веб дизајн е дел од корисничкото искуство на развојот на веб страни и е повеќе реклама за вашиот бренд отколку развој на софтвер.

Веб дизајнерите кои работат со нас се грижат за изгледот, поставеноста и на ваше барање – содржината на самата веб страна. Под добар веб дизајн се подразбира лесен за употреба, естетски првлечен и одговара на таргет групата на корисници на клиентот. Ова е дел од веб страната која ги придобива клиентите и гради доверба, па затоа за нас ова е клучниот елемент од градењето на веб страна.

Ќе имате уникатен веб-сајт

Ние во iDesign користиме решенија за CMS (content management system) како WordPress, и градиме уникатни и впечатливи веб страни бидејќи секој веб сајт треба да биде уникатен доколку сакате да се истакне и да биде запамтен. Со персонализиран пристап со секој клиент, ги слушаме вашите лични желби и сугерстии, и заедно го развиваме најдобриот можен дизајн за вас.

Дозволете ни ние да се грижиме за дизајн, редизајн, и развој на вашата веб страна и да го најдеме најдоброто решение за вас. Нудиме можност целиот процес на менаџирање, па дури и внесување на содржини да го оставите на нас, за да имате време да се грижите за водење на вашиот бизнис. Имаме тим кој има долгогодишно искуство во:

Процесот на веб дизајн

Откако ќе се сретнеме и ќе имаме детален брифинг и спецификација за веб страна ние изготвуваме креативна стратегија. Скица на дизајнот ви доставуваме во најкус можен рок, и по ваше одобрување ние продолжуваме со работа со редовни консултации.

Менаџирање на содржина

Content Management System кој го користиме ви овозможува да ја менаџирате содржината без ИТ вештини и познавања бидејќи е многу лесен за употреба. Обуката на лицето кое ќе ја менаџира содржината, ја нудиме бесплатно. Доколку сакате и тоа да го правиме за нас, само побарајте.

Целта е вашата веб страна да биде прва на Google, нели?

Целта на секоја веб страна е кога некој ќе побара клучен збор на Google кој е всушност ваша дејност или производ, вашата веб страна да се појави прва и на првата страна. Околу 70% од луѓето кога пребаруваат воопшто не ја отвараат втората страна. Тоа се оптимизација на пребарувачи и го нудиме акко посебен пакет, доколку имате веќе веб страна. Посетете го делот за Оптимизација.

Побарајте понуда за веб дизајн

Високо квалитетна веб страна е долгорочна инвестиција за вас и вашата компанија. Издвојте се над конкуренцијата.