iDesign лого
кнтакт-информации

Ние сме виртуелно веб дизајн студио и на оваа страна можете да ги најдете нашите контакт информации. Контактирајте не кога вас ви одговара во секое време. Можете да побарате понуда за било кој од производите или услугите кои ги нудиме или пак да закажете состанок, во живо или online, само за конуслтација или информативно. Ви треба веб дизајн кој ќе привлече клиенти, веб развој со лесен панел за менаџирање на содржини, подобро рангирање на Google, оптимизација за други пребарувачи, менаџирање на социјалн медиуми, Facebook & Instagram Ads, или содрќина за вашата веб страна или социјални медиуми- ние сме тука за вас.

Пишете ни и ќе разговараме, ќе пиеме кафе или чај и ќе ви ги презентираме можностите кои ги нуди добриот вед дизајн за вашата команија, е-продавница или вашето хоби. Пополнете ја контакт формата подолу или пишете ни и ќе ви одговориме во најкус можен рок. Нашите контакт информации се:

  • iDesign@agenda.mk

АГЕНДА 2016 ДООЕЛ Скопје ул.507 бр.4 1000, Скопје

Ние сме уникатно виртуелно студио со талентирани дизајнери и креатори на дигитални содржини кои ќе ја редефинираат вашата бренд приказна. Се што ви треба од брендирање, содржина, веб дизајн, маркетинг, SEO, UX/UI. 

iDesignвеб дизајн, веб развој, оптимизација на пребарувачи, маркеинг и социјални медиуми.