iDesign лого
Контент агрегатор – што е тоа? Контент агрегатор или агрегатор на вести исто така се нарекува и фид агрегатор, фид читач, RSS, или само... Контент агрегатор

Контент агрегатор – што е тоа?

Контент агрегатор или агрегатор на вести исто така се нарекува и фид агрегатор, фид читач, RSS, или само агрегатор. Тоа е софтвер или веб апликација која собира содржина од други веб страни како портали, блогови, социјални медиуми, видео блогови и ги прикажува на едно место. Тој може да прикаже текст, слики, видео, подкаст и друго.

Контент агрегатор ви е потребен

Контент агегатор е одличен за започнување на сопствен бизнис. Ско го видите примерот на некои агрегатори кај нас како Тајм, Макфакс, Грид, Агенда ќе видите дека тоа се автоматизирани веб страни кои рикажуваат линкови или извадоци од содржина на други веб страни. Доколку сакате да некоја категорија која ја нема на пазарот да ја прикажете, како на пример агрегатор на спортски содржини или пак на здрава исхарана, можеме да го направиме тоа за вас. Се што треба да имате е идеа.

Што добивате од нас

-Изработка на дизајн соодветен на темата

-Софтвер за автоматско прикажување на вестите

-Целосно имплементирање на веб страните кои сакате да се прикажуваат

-Подесувања на секој фид одделно

-Можност за подесување на број, време и начин на прикажување на постови

-Целосна интеграција на социјалн медиуми

Најдоброто решение е неодолив изглед и беспрекорен софтвер. Побарајте понуда специјализирана за вас!