iDesign лого
Развој на веб страна Развој на веб страна
Благодарение на долгогодишното искуство, нсшиот тим развива софтвер решенија кои се брзи, точни, оптимизирани и достапни за секого. Развој на веб страна

1. </>

Што точно значи “Развој на веб страна”? Најдобро е да видиме што вклучува процесот.

Тоа вклучува работа на еден или повеќе програмери кои дизајнот на веб страната, направен од дизајн тимот, го претвараат во код или веб страна.

Принцип на работа – развој на веб страна

Нашите искусни програмери се водат по принципот “Чист код” кој ги има следниве карактеристики:

Нашиот тим работи согласно најновите методологии и технологии.

Како до совршен производ

Она на што обрнувме најмногу внимание е процесот и методологијата и затоа можеме да гарантираме совршен производ преку:

 • Прецизно делегирање
 • Тим со членови од секоја област
 • Неколку-степена проверка
 • Тестирање на сите пребарувачи и оперативни системи и уреди

2. WordPress

Развој на веб страна со најдобриот CMS

Над 60 милиони луѓе ја користат WordPress платформата. Таа е една од најфлексибилните ршенија на пазарот во кој има 60% удел.

Согласно вашите потреби, ние ќе содадеме тема која ќе биде уникатна и ќе ги има сите можности кои ви се потребни. Темата ќе може да се адаптира на секој екра, оперативен систем или уред. Додатоците на темата ќе зависта од перформансите кои вашата веб страна сакате да ги има согласно техничката спецификација.

Ние ви нудиме:

 • Инсталација и подесување
 • Уникатни теми
 • Миграции и превод на страни
 • Поддесувања на додатоци
 • Подесувања на теми
 • Дизајн за мобилни утреди
 • Проблеми и решенија
 • Надградби

3. WooCommerce

WooCommerce е моќна алатка за секоја е-продавница, која е лесна за прилагодување и која има над 73 милиони симнувања. Доколку сакате да отворите е-продавница – ова е платформатка која треба да ја користите. Ова е динамична платформа за мали и средни компании кои своите производи саката да ги продаваат онлајн.

Побарајте понуда за развој на веб страна

Благодарение на долгогодишното искуство, нсшиот тим развива софтвер решенија кои се брзи, точни, оптимизирани и достапни за секого.