iDesign лого
Маркетинг и социјални медиуми
Користење на интернет маркетинг и социјални медиуми имаат потенцијал да го претворат вашето хоби или бизнис во препознатлив бренд. Со тоа и поинтерактивен однос на корисниците/клиентите со вашиот бренд. Овој пакет вклучува алатки и вештини, како и технологии кои ќе го промовираат вашиот веб-сајт на најдобар можен начин. Со... Дознај повеќе