iDesign лого
Контент агрегатор
Контент агрегатор – што е тоа? Контент агрегатор или агрегатор на вести исто така се нарекува и фид агрегатор, фид читач, RSS, или само агрегатор. Тоа е софтвер или веб апликација која собира содржина од други веб страни како портали, блогови, социјални медиуми, видео блогови и ги прикажува на... Дознај повеќе
Личен блог
Најдоброто решение е неодолив изглед и беспрекорен софтвер. Побарајте понуда специјализирана за вас! Дознај повеќе
Е-продавница

Е-продавница

Портфолио февруари 28, 2020

Секогаш кога има можност вашите услуги и производи да ги прикажете онлајн – направете го тоа. Купувачите сакаат да се запознаат со производите, со цените, да ги разгледуваат повеќе пати во денот. Е-продавница е решение за секој производ и услуга. Можеби имате и хоби од кое сакате да заработите... Дознај повеќе
Веб страна за компанија
Најдоброто решение е неодолив изглед и беспрекорен софтвер. Побарајте понуда специјализирана за вас! Дознај повеќе